Helbredsundersøgelse med fokus på hjertet

Hvad er en helbredsundersøgelse?

Hvad er en helbredsundersøgelse?

En helbredsundersøgelse er en dybdegående undersøgelse af Hjertelæge Christian Lange, der giver dig præcise svar på din, dit hjertes og dine blodkars helbredstilstand. Du får konkrete svar med det samme og vejledning til, hvordan du undgår ubehagelige overraskelser forbundet med livsstil.

Hos Hjertelæge Christian Lange har vores helbredsundersøgelser fokus på forebyggelse og risikoafdækning.

Vores helbredsundersøgelser giver en gennemarbejdet og konkret helhedsvurdering, med udgangspunkt i hjertet. Vi opdager selv de mindste tegn på uregelmæssighed og reagerer på dem. Mange livsstilssygdomme kan undgås, hvis bare de opdages i tide. Faktisk viser de nyeste tal, at hele 80% af alle tilfælde af hjerte-kar-sygdomme kunne være undgået med den rette forebyggelse. Især er åreforkalkning en overset risiko og netop her er vi knivskarpe, idet vi igennem ultralydsscanning af halskar kan opdage tidlige tegn på ansamlinger og reagere på dem.

Med en tidlig indsats mod fx forhøjet blodtryk, forhøjet kolesterol, begyndende diabetes eller åreforkalkning kan du ændre dit liv og i væsentlig grad forebygge udvikling eller forværring af hjerte-kar-sygdom.

En helbredsundersøgelse hos Hjertelæge Christian Lange omfatter en lang række detaljerede speciallæge-undersøgelser med fokus på hjerte- og karsundhed. Undersøgelsen afsluttes med en letlæselig og personlig rapport med værdier og resultater, samt hjertelægens  konkrete vurderinger og anbefalinger til ændring af livsstil.

Vores hjerte-helbredsundersøgelser udmærker sig ved:

  • Ultralydsscanning af halskar og hovedpulsåre, der med nøjagtig præcision kan sige, om der er tegn på blodpropper. Tegn på ansamlinger vil ud fra denne undersøgelse kunne opdages og behandles i tide, så du ikke bliver ubehagelige overrasket.
  • Målrettede diagnostiske undersøgelser med stort fokus på sundhedsrådgivning og forebyggelse, så du kan leve bekymringsfrit og ikke spekulere i uvished.
  • Fokuserede blodprøver med dybdegående undersøgelse af risiko for hjerte-kar-sygdomme.
  • Konkret og detaljeret afrapportering som du får med hjem, i et sprog der er til at forstå. Vi har brug meget energi på at gør rapporten letlæselig, så den også har værdi når du forlader klinikken.

Bør jeg få en helbredsundersøgelse?

En helbredsundersøgelse er altid en god idé, også selvom du er sund og rask lige nu.

Hjerte-kar-sygdomme og livsstilssygdomme er en svær størrelse, for mange af dem viser nemlig ikke nogen særlige tegn på overfladen, førend det er for sent. Du kan derfor gå rundt med en forestilling om din helbredstilstand som ikke nødvendigvis er helt rigtig. Heldigvis kan langt de fleste hjerte-kar-sygdomme opdages og behandles i tide og det er netop formålet med vores helbredsundersøgelser. Forebyggelse og indblik i kroppen er derfor meget værdifuldt, for det kan være med til at holde ubehagelige overraskelser for døren.

Hjerte-kar-relaterede sygdomme er med sine næsten 12.300 årlige dødsfald den næsthyppigste dødsårsag i Danmark. Mere end halvdelen af danskerne over 55 år rammes af en hjerte-kar-sygdom og mindst 500.000 danskere lever i dag med hjerte-kar-sygdomme, der med en tidlig diagnose kunne være behandlet og muligvis helt undgået.

Husk på, at det er aldrig for sent at lave livsstilsændringer. Selv de små skridt tæller – nogle gange rigtigt meget.

Garanteret tryghed fra start til slut

Lad os bare være ærlige. Det kan være en stor ting at købe en helbredsundersøgelse.

Det er derfor vigtigt for os, at du føler dig tryg hele vejen.Vi stiller derfor garanti for, at du ikke bliver efterladt med nogen tvivl.

Skulle undersøgelserne vise tegn på noget, som er mere behandlingskrævende end hvad helbredsundersøgelsen omfatter, hjælper vi dig det rette sted hen med det samme, så du kan få den rette behandling, nemt og hurtigt.

Hvis du har behov for det, tilbyder vi mulighed for en opfølgende konsultation til en reduceret pris. Her tager vi udgangspunkt i dine tidligere undersøgelser og dine bekymringer, så du igen kan føle dig tryg. Det synes vi kun er rimeligt, så du ikke er alene med dine bekymringer.

Det er ikke uden grund at vi har Danmarks højeste patienttilfredshed.

Klik på stetoskopet for at læse mere om indholdet af vores helbredsundersøgelser